Start
Forum

Witamy,
Gościu
|
Spotkanie wigilijne/noworoczne 2020
(1 przeglądających) (1) Gość
|
TEMAT: Spotkanie wigilijne/noworoczne 2020
Spotkanie wigilijne/noworoczne 2020 1 rok, 5 mies. temu #29310
|
Panie i Panowie,
Rozmawiałem z kilkoma osobami, które byłyby zainteresowane jakimś spotkaniem wigilijnym bądź noworocznym. Niestety jak wszyscy wiemy reżim sanitarny raczej nie pozwala na zorganizowanie takiego spotkania w miejscu, które musielibyśmy wynająć :/ Jednak po ruszeniu głową przyszły mi do głowy dwie opcje. Można takie spotkanie zorganizować u kogoś z nas, który posiadałby odpowiedni metraż do pomieszczenia naszej hordy lub miejscem które byłoby otwarte na takie spotkanie to Westernland. Wypowiedzcie się proszę, czy bylibyście zaintetesowani takim wydarzeniem ![]() Jeśli zebrałoby się jakieś zainteresowane grono, skontaktowałbym się z Maksem lub Andrzejem i określalibyśmy termin jeśli padłaby z ich strony akceptacja ![]() |
Za tę wiadomość podziękował(a): Peter
|
Odp: Spotkanie wigilijne/noworoczne 2020 1 rok, 5 mies. temu #29311
|
Dziś Peter do mnie dzwonił w tej sprawie
![]() Jest propozycja niewielkiego, lokalnego spotkania. Dla mnie Westernland w tej chwili niestety odpada, podobnie jak wszelkie dalsze wyjazdy. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Spotkanie wigilijne/noworoczne 2020 1 rok, 5 mies. temu #29312
|
Drogie Panie , Drodzy Panowie.
Proponuję spotkanie Wigilijne w Grodzie Kraka. W bezpiecznej knajpie na Kazimierzu, której wymienić nie mogę ![]() Ps. Preferowany termin to wtorek gdyż w środę nie może Clayton. |
Nareszcie w "dobrym" towarzystwie!
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 5 mies. temu przez Peter.
|
Re: Spotkanie wigilijne/noworoczne 2020 1 rok, 5 mies. temu #29313
|
Z tego co widzę w identycznym wątku na facebook'u raczej nastawienie na termin styczniowy, czyli spotkanie noworoczne
![]() A na spotkanie załogą krakowską jestem jak najbardziej za wtorkiem! |
|
Odp: Re: Spotkanie wigilijne/noworoczne 2020 1 rok, 5 mies. temu #29314
|
Niech tylko się zacznie sezon, a wszystko sobie odbijemy z nawiązką...
Przypominam, że w styczniu planujemy Gettysburg (połowa roku) ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Za tę wiadomość podziękował(a): Cooker
|
|
Wygenerowano w 0.21 sekundy