Start
Forum

Witamy,
Gościu
|
|
TEMAT: Giżyn 2020
Giżyn 2020 1 rok, 10 mies. temu #28925
|
(Ladies! and) Gentlemen, Było mi bardzo miło Was podziwiać i być świadkiem Giżyna w zupełnie nowym wymiarze. Otarliśmy się o wielką politykę, a mowy przy mauzoleum "Vona" nigdy jeszcze nie były o tak dużej aktualności.
Przepraszam za te komunały, ale na prawdę re-enactment of CSA stał się gorącym odniesieniem politycznym, a rozmowy przy bezalkoholowym na murawie z Synami Konfedarcji i mnie (i Im) otworzyły oczy na zupełnie inne wersje przyczyn ACW prezetowanych w USA i prezentowanych w szkołach/mediach/książkach w Europie. Przepraszam też, że założyłem nowy wątek dot. Giżyna skoro dotychczas wystarczał Wam inny, dla wszystkich tegorocznych imprez, ale mam nadzieję, że wiele Osób zamieści tu dużo dużo lepszych zdjęć, niż te kilka pierwszych poniżej: |
It’s not really about North and South
It’s about red, white and blue I’ll fight beside any Yankee man If he feels like I do |
Odp: Giżyn 2020 1 rok, 10 mies. temu #28930
|
Wielkie dzięki za Twoją obecność.
Jeśli możesz, podeślij mi zdjęcia na maila. Mam nadzieję, że zobaczymy się niebawem w Czechach, no i pamiętaj o tym o czym rozmawialiśmy... ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Za tę wiadomość podziękował(a): REZee
|
Odp: Giżyn 2020 1 rok, 10 mies. temu #28934
|
Internetowo to tak nie bardzo obecni, byli za to obecni w Giżynie:
z Neuhaus am Rennnweg: www.facebook.com/8thNorthCarolina/ hannesletz89.wixsite.com/8thnorthcarolina www.8thnorthcarolina.de/ w tym Harald Pitzing www.facebook.com/harald.pitzing?pageid=5...999469&padding=0 |
It’s not really about North and South
It’s about red, white and blue I’ll fight beside any Yankee man If he feels like I do |
Odp: Giżyn 2020 1 rok, 10 mies. temu #28949
|
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że się uda - poniżej link do zdjęć z tegorocznej imprezy w Giżynie: drive.google.com/drive/folders/1N9-NoMVj...OkgXNW4x?usp=sharing Pozdrawiam Wszystkich Robert |
Za tę wiadomość podziękował(a): Smednir, Madeline, wielebny_Rafael, Pete W. Gordon, REZee, Kagan, Słodki
|
Odp: Giżyn 2020 1 rok, 10 mies. temu #28958
|
Dzięki, piękne zdjecia
Pozdrawiam |
|
|
Wygenerowano w 0.25 sekundy