Start
Forum

Witamy,
Gościu
|
Westernland 3-5.07 i 28-30.08 2020
(1 przeglądających) (1) Gość
TEMAT: Westernland 3-5.07 i 28-30.08 2020
Westernland 3-5.07 i 28-30.08 2020 1 rok, 11 mies. temu #28797
|
Dobra moi drodzy!
MOBILIZACJA Byłem dosłownie chwilę temu w kontakcie z Andrzejem, właścicielem Westernlandu. Korzystając z okna między wyborczego Kiedy? -> 3-5 lipca 2020 Gdzie? -> Westernland w miejscowości Chocz (obok Pleszewa i Kalisza) województwo Wielkopolskie Potrzebuje deklaracji powieszmy do poniedziałku 29 czerwca, żeby nakreślić Andrzejowi ile miejsc noclegowych/naszych namiotów i jak aprowizacja Termin przyjazdu jeśli ktoś potrzebuje wcześniej proszę do mnie na priv, postaram się was pokoordynować ???? Nasza rola? -> staroszkolne wazonowanie przy ludziach w mundurach z robieniem fotek i nasz fun ile wlezie ![]() ![]() Dowództwo proponuje wykorzystać ten czas tuż przed Giżynem na doszlifowanie drillu i komend ![]() Uwaga! Na obiekcie MOŻNA STRZELAĆ. Zakładam, że wszyscy jesteśmy już duzi i wiemy, że nie w ludzi i z uwagą na bombelki ![]() Do tej pory na mojej liście znajdują się Kagan i Clayton, chęć wyraził Smednir ![]() Czekam na WASZE zgłoszenia ![]() P.S. proszę w razie co zgłaszać się też bezpośrednio do mnie na telefon ![]() |
|
Odp: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 11 mies. temu #28798
|
Czyli idziemy za ciosem..?
![]() No cóż, skoro tak... |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 11 mies. temu #28809
|
Ja niestety nie będę. Wcześniejsze, zobowiązania. Dobrej zabawy
|
Za tę wiadomość podziękował(a): Kagan
|
Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 11 mies. temu #28810
|
Aktualna lista
1. Smednir (potwierdzi poniedziałek - wtorek, ale chce bardzo... ![]() 2. Clayton (potwierdza w poniedziałek) 3. Jarek 4. Justyna 5. Gregorius 6. Justyna 7. Guziec (+osoba tow) 8. Andrzej (do potwierdzenia) 9. Cooker |
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 11 mies. temu przez Smednir.
|
Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 11 mies. temu #28827
|
Dla osób, które jadą do Westernlandu, proszę uprzejmie o zadbanie o jakis koc dla siebie lub wgl oporządzenie łóżkowe jak pod namiot
![]() Do naszej dyspozycji będą rzecz jasna tipi i łóżka polowe oraz miejsce na rozłożenie naszych namiotów ![]() Jeżeli ktoś życzy sobie pościel to na miejscu będziemy dogadywać ![]() Na miejscu można się pojawić w piątek popołudniu, ja ruszam z Gdańska jakoś między 10-12 i jadę do Kalisza do Bartłomiej Białek więc jak ktoś coś to telefon/messenger do mnie proszem ![]() Dziękuję za uwagę ![]() |
Za tę wiadomość podziękował(a): Smednir
|
Odp: Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 11 mies. temu #28828
|
Wszystko wskazuje na to że jadę.
Ze kilku względów będę starał się dojechać do Kalisza pociągiem, a stamtąd jakby była możliwość proszę mnie zgarnąć. Na miejscu będę ok. 18:40. Z góry wielkie dzięki ![]() Ciesze się, że znów będę miał przyjemność zobaczyć Wasze szare mordki. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Za tę wiadomość podziękował(a): Cooker
|
Odp: Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28850
|
Nic się tutaj o imprezie nie pisze, rozumiem, że dyskusja, wrażenia i zdjęcia na FB.
Było naprawdę bardzo fajnie. W mojej skromnej opinii to najlepsze wildwest'owe miasteczko w którym miałem okazję zabawić. Polecam. Uważam, że Indian Summer to kolejna świetna okazja żeby się pokazać i zaprezentować z dobrej strony. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28859
|
Bardzo klimatyczne zdjęcia.
Szkoda, że Indian Summer to ostatnie weekend wakacji, bo to czas, w którym jest ostatni dzwonek, by przygotować dzieciaki do szkoły. |
|
Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28878
|
Nic się nie pisze, bo człowiek musiał wrócić niestety do rzeczywistości i karuzela trwa xD
BARDZO dziękuje KAŻDEMU kto pojawił się w Westernlandzie i tym bardziej cieszę się, że wyjechaliście z tego spotkania zadowoleni ![]() |
|
Odp: Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28880
|
To ja dziękuję, że mnie przekonałeś do przyjazdu do tak klimatycznego miejsca.
Wierzę, że w tym roku z Indian Summer zrobimy Confederate Summer ![]() Albo Confederate Sumter ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 10 mies. temu przez Smednir.
|
Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28885
|
Cieszę się, że miejsce i ludzie przypadli do gustu
![]() Też mam nadzieję, że w tym roku pokażemy się ponownie przy dużej widowni ![]() Jakiś zalążek scenariusza mam już w głowie ![]() |
|
Odp: Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28888
|
Wychodzę z założenia że będę.
Dzięki. |
------------
Odp: Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28951
|
A dziś się rozpakowałem, przepakowałem i spakowałem na Westernland, więc jakby co, jestem gotów...
![]() |
------------
Re: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28952
|
Założę osobny wątek na tegoroczny Westernland
![]() ![]() |
|
Odp: Westernland 3-5 lipca 2020 1 rok, 10 mies. temu #28953
|
Klamka zapadła,
Los Kaganeros + 1 ewentualnie do walki. Przyjeżdżamy 100%. Mundur będę miał dla niego. Wędka by się przydała, jeśli można prosić... Do końca tygodnia będę spakowany. |
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 10 mies. temu przez Kagan.
|
Wygenerowano w 0.30 sekundy