Start
Forum

Welcome,
Guest
|
22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny
22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 3 months ago #27975
|
Nawigację kierują nas na: Wiejski Dom Kultury w Rożnowie ul. MICKIEWICZA 19 64-600 Rożnowo. Zakwaterowanie w tym oto budynku (dla wzrokowców) Dołożę tablicę upamiętniającą Lista zgłoszonych edytowana będzie na bieżąco. Zapraszam również sympatyków 14th Louisiana Infantry Regiment. Miejsce do spania sie znajdzie jak i czas na rozmowę o starych karabinach. Brat Szary Dawid Krakers Sikorka + syn wielebny Hawken68 Gregorius Peter |
Last Edit: 3 years, 3 months ago by wielebny_Rafael.
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 3 months ago #27980
|
Ja wstępnie deklaruję swój udział.
|
"And now with my latest writing and utterance, and with what will near to my latest breath, I here repeat, & would willingly proclaim, my unmitigated hatred to Yankee rule—to all political, social and business connections with Yankees, & to the perfidious, malignant, & vile Yankee race."
The following user(s) said Thank You: Brat Szary, gregorius
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 3 months ago #27983
|
Aktualizacja listy uczestników.
Brat Szary Dawid Krakers Sikorka + syn wielebny + Gosia Hawken68 Gregorius Peter Janek Rebeliant Słodki Kacper Justyna + Jarek Andrzej + |
The following user(s) said Thank You: gregorius
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #27989
|
Z przykrością zawiadamiam że nie będę mógł uczestniczyć w zjeździe rocznym - moja żona idzie do szpitala
|
The following user(s) said Thank You: Peter, Brat Szary
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #27990
|
Z przykrością zawiadamiam, że będzie nam Ciebie brakowało. Dla żony życzenia powrotu do zdrowia.
|
The following user(s) said Thank You: Peter
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #27995
|
Czołem,
rekrut Kagan zgłasza swój udział. |
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #27997
|
W sobotę w południe przyjedzie 6-7 jankesów
![]() |
The following user(s) said Thank You: Brat Szary, Dawid
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #27998
|
Szybkie tematy bo to już tuż tuz.
Oprócz możliwości obozowania i nocowania w Domu Kultury istnieje jeszcze inna możliwość kwaterunku. Do wynajęcia pokoiki ala "robotnicze" (3 i 4 osobowe) za 20 pln od osoby. Wspólna kuchnia, dwa natryski, ciepła woda itd. Łóżka piętrowe (jak masz lęk wysokości nie wchodź w to). Kwaterunek 200 metrów od miejsca zbornego ![]() Istnieje także opcja kolacji na sobotni wieczór. Golonka z kapusta. Niestety sołtys nie pozyskał funduszy na ten cel, więc trzeba by z własnej kasy. Cena to ewentualne koszta golonki+kapusty+przyrządzenia tylko musiałbym wiedzieć prędzej kto reflektuje ponieważ nie będzie bufetu tylko z góry określona ilość golonek "przybędzie". Jeżeli są chętni na którąś z wyżej wymienionych rozwiązań, proszę o informację zwrotną do środy włącznie. Co jeszcze. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w sobotę nawiedzi nas wydawca Taktyki i Strategii. Dawid już chyba jest na żetonach, teraz czas na nas ![]() Korzystając z wypowiedzi uaktualnię listę. Brat Szary Dawid Krakers Sikorka + syn wielebny + Gosia Hawken68 Gregorius Peter Janek Rebeliant Kagan Słodki Kacper Justyna + Jarek Andrzej 6-7 58th NYSV |
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #27999
|
Właśnie wykańcza mnie od tygodnia zapalenie oskrzeli , Jak się do kuruję może wpadnę. O ile zaprosicie szalonego trapera.. do braci konfederackiej;-)
Jak patrze różowo nie będzie Piątek 10 w dzień 6 w nocy i lekkie opady Sobota 13 w dzień 8 w nocy i słonecznie Niedziela 4 w dzień -2 w nocy i śnieg z deszczem. Zebrał bym się w sobotę w nocy... |
guns don't kill people, people kill people
The following user(s) said Thank You: wielebny_Rafael
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #28000
|
killerxcartoon wrote:
Właśnie wykańcza mnie od tygodnia zapalenie oskrzeli , Jak się do kuruję może wpadnę. O ile zaprosicie szalonego trapera.. do braci konfederackiej;-) Kuruj się, kuruj, scen nie rób ![]() Aktualizacja Brat Szary Dawid Sikorka + syn wielebny + Gosia Hawken68 Gregorius Peter Janek Rebeliant Kagan Ricardo Słodki Kacper Justyna + Jarek Andrzej 6-7 58th NYSV killerxcartoon |
The following user(s) said Thank You: Brat Szary, gregorius
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #28001
|
będzie palone ognisko?
mogę wziąć parę strzelających gratów na pokaz z okresu i stojak na karabiny |
guns don't kill people, people kill people
The following user(s) said Thank You: Brat Szary
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #28002
|
killerxcartoon wrote:
będzie palone ognisko? mogę wziąć parę strzelających gratów na pokaz z okresu i stojak na karabiny Tak, jest taki plan. mam zapowiedź, że drewno czeka by zostać przez nas spalone ![]() Super by było, gdybyś zabrał ów sprzęt, wdzięczność nasza będzie przeogromna. |
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #28003
|
Witam Panowie
![]() Dopisuję się do zlotu ![]() Ze względu jednak na lekki chaos logistyczny (piszę do was z delegacji) nie zdążę odebrać z Gdańska munduru (jak pewnie część z was już wie, przeniosłem się z mieszkaniem na południe, czyli w jedynym słusznym kierunku ![]() Tak czy siak na zlocie się pojawiam, do Poznania dojadę w piątek w nocy lub w sobotę rano pociągiem + busem do Rożnowa ![]() |
|
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #28006
|
Mnie niestety nie będzie, ale mam nadzieję, że wypijecie na zdrowie starego Smednira?
Będę z Wami duchem! Przynajmniej tyle mogę... ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: 22-24 marca Rożnowo, Zjazd Roczny 3 years, 2 months ago #28008
|
Panowie, bardzo pokomplikowały mi się sprawy i nie będę w stanie przyjechać
![]() |
"And now with my latest writing and utterance, and with what will near to my latest breath, I here repeat, & would willingly proclaim, my unmitigated hatred to Yankee rule—to all political, social and business connections with Yankees, & to the perfidious, malignant, & vile Yankee race."
|
|
Time to create page: 0.29 seconds