Start
Forum

Witamy,
Gościu
|
Konfederacka Wigilia 2019
(1 przeglądających) (1) Gość
TEMAT: Konfederacka Wigilia 2019
Odp: Konfederacka Wigilia 2015 2 lata, 5 mies. temu #28573
|
Czy ktoś jeszcze z szanownych do nas dołączy...?
|
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Za tę wiadomość podziękował(a): Kagan
|
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28577
|
Próbowałen dodzwonić się do Petera, ale bez odpowiedzi
|
|
Odp: Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28586
|
Ja też próbowałem i się nie zgłasza.
Smednir.... nie zapomnij..... |
guns don't kill people, people kill people
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28587
|
Z powodów różnych i różnistych nie będę obecny na dzisiejszym spotkaniu . Miłej i konstruktywnej pogawędki w uroczej atmosferze życzę ja
![]() |
|
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28588
|
Wielka szkoda Gnirwoszu
![]() |
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28589
|
Chciałem BARDZO podziękować zebranym na wigilii! Było jak zwykle dużo śmiechu, sporo ciekawych historii, ale także dużo konstruktywnych pomysłów na nadchodzący sezon 2020
![]() zostaje teraz czekać na kolejne spotkanie w styczniu (może tym razem z jakąś grą planszową) oraz wypatrywać zlotu rocznego w 2020 roku! |
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28597
|
Jakieś propozycje terminów styczniowego spotkania?
![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28598
|
Ja ostatni weekend stycznia jestem na reko frontu wschodniego, pozw tym dostosuje się
![]() ![]() |
Za tę wiadomość podziękował(a): Smednir
|
Odp: Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28599
|
Mogę coś zaproponować, o ile w ogóle jest jakieś większe zainteresowanie spotkaniem.
W innym wypadku indywidualnie możemy umówić się na browara i obgadać tematy. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28600
|
Myślę, że nawet w mniejszym gronie warto się spotkać
![]() ![]() |
|
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 4 mies. temu #28601
|
Rzucam datę na spotkanie!
10 stycznia (piątek) godzina 18:30-19:00 Proponowane miejsca: Dezerter Tea Time (przy moscie Grunwaldzkim) Viva la Pinta (Floriańska) Czekam na jakieś odpowiedzi ![]() |
|
Odp: Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 4 mies. temu #28603
|
Ale tu się smutno i biednie zrobiło...
Zastanawiam się gdzie są wszyscy? Cookerze, myślę że spotkanie zorganizujemy jak będzie więcej zainteresowanych. A jak będziemy chcieli się napić browara, to się jakoś umówimy... Korzystając z okazji: Życzę zdrowia i jeszcze i jeszcze zdrowia reszta życzeń się spełni jeżeli będziemy bardzo tego chcieli. Czas zacząć przygotowania do naszej imprezy. Zapraszamy wszystkich rekonstruktorów z Polski i z każdego miejsca na ziemi, do Giżyna. W tym roku będziemy mogli pochwalić się nowym dachem na Mauzoleum a może czymś jeszcze. Na stronie internetowej Gminy Nowogródek ukazał się artykuł dotyczący Mauzoleum z kilkoma zdjęciami, może się do celów reklamowych przyda. Myślę że dobrze by było poinformować i zaprosić Eckharta von Borcke. Jan O. I co Wy na to? |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Za tę wiadomość podziękował(a): Brat Szary, Cooker
|
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 4 mies. temu #28606
|
Clayton chyba nadal nie ma dostępu do forum ze swojego komputera, a też będzie chętny, tym bardziej że mam jego kordelas
![]() Chętny będzie jeszcze Zbyszek (tak jak napisał na forum), pytanie jak Kagan, Peter lub Gregorius ![]() Ja w tyn miesiącu mam trochę napięty plan, bo albo po pracy jestem na treningu szabli, albo mam zmiane 15-23 ![]() ![]() |
Za tę wiadomość podziękował(a): Smednir
|
Odp: Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 4 mies. temu #28611
|
I oto stało się! Uruchomiłem laptopa, rok produkcji 2008, bez żadnych antywirusów, i zalogowałem się bezproblemowo. A na spotkanie jak najbardziej jestem chętny...
![]() |
"When in the ranks of war we stood and faced the deadly hail
Our simple suits of Gray composed our only coats of mail And on those awful hours that marked the bloody battle day In memories we will still be seen a wearin' of the Gray." |
Odp: Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 4 mies. temu #28613
|
Przepraszam za krótką nieobecność, problemy zdrowotne i w pracy...
|
------------
Wygenerowano w 0.28 sekundy