Start
Forum

Witamy,
Gościu
|
Konfederacka Wigilia 2019
(1 przeglądających) (1) Gość
TEMAT: Konfederacka Wigilia 2019
Odp: Konfederacka Wigilia 2017 4 lata, 5 mies. temu #27192
|
|
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Ostatnio zmieniany: 4 lata, 5 mies. temu przez Smednir.
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2017 4 lata, 5 mies. temu #27196
|
Moi drodzy, z okazji zbliżających się Świąt, jako, że to forum poświęcone naszemu hobby, życzę Wam wyrozumiałości rodzin i szefów - obyście w przyszłym roku znaleźli jeszcze więcej czasu na wspólną rekonstrukcyjną zabawę! Oby noce były ciepłe, karabiny się nie zatykały, a amunicji (i jankesów) nie zabrakło
![]() Pozdrowionka Janek |
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2015 2 lata, 7 mies. temu #28455
|
Mam wielką nadzieję, że po kilku latach Jej braku, w tym roku uda nam się zorganizować.
Proponuję Jankesi Dezerter. Tak jak to miało miejsce w 2016, postaram się przygotować konfederackie pierniczki ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Za tę wiadomość podziękował(a): Brat Szary, Kagan
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 7 mies. temu #28458
|
Zdecydowanie chętny i gotowy na pojawienie się na wigilijnym spotkaniu, mam nadzieję, że także z moją lepszą połową
![]() |
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 7 mies. temu #28462
|
Oczywiście.
Z małżowinkami/kochankami/dziewczynami/..., w sukniach i mundurach. (niepotrzebne skreślić) |
------------
Za tę wiadomość podziękował(a): Kagan
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 7 mies. temu #28464
|
Smednir napisał:
Oczywiście. Z małżowinkami/kochankami/dziewczynami/..., w sukniach i mundurach. (niepotrzebne skreślić) Chyba, że ktoś przyjdzie ze wszystkimi na raz to właściciel stawia obiad xD (żeby ktoś nie wpadł na ten szalony pomysł, żart ![]() |
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 7 mies. temu #28466
|
Ilość miejsc ograniczona
![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 6 mies. temu #28545
|
Zapadła decyzja o zorganizowaniu w starym stylu Konfederackiej Wigilii.
Padły dwie propozycje terminów: 14 lub 21 grudnia. Są to soboty, dla ew. osób przyjezdnych tym samym powinno być łatwiej. Przychodzimy w mundurach. Dajcie znać co myślicie o zaproponowanych terminach. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 6 mies. temu #28548
|
Mi pasowałyby oba terminy, jednak 14.12 byłby ciut lepszy
![]() |
Za tę wiadomość podziękował(a): Smednir
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 6 mies. temu #28552
|
14 .12 postaram się być. Obecne notowania mojego stawiennictwa 96% na tak.
|
Za tę wiadomość podziękował(a): Smednir
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 6 mies. temu #28553
|
Dzięki.
Dajmy się wypowiedzieć innym (?) zainteresowanym (ew. sprzedajcie info przez fb), i rezerwujemy lokal. |
------------
Odp: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28567
|
Na obecną chwilę chętnymi są:
- Cooker x2, - Kagan, - Smednir, - Gniewosz. ------ 5 osób Ktoś jeszcze? |
------------
Za tę wiadomość podziękował(a): Kagan
|
Re: Konfederacka Wigilia 2019 2 lata, 5 mies. temu #28568
|
Clayton mógłby pojawić się od około 18:30
![]() |
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2015 2 lata, 5 mies. temu #28569
|
Mi termin 14 pasuje...
Jak będziesz szukał przepisu na pierniczki nie pomyl czasem go z przepisem na krasnoludzki chleb. I nie zapomnij... fantów dla mnie |
guns don't kill people, people kill people
Ostatnio zmieniany: 2 lata, 5 mies. temu przez killerxcartoon.
|
Odp: Konfederacka Wigilia 2015 2 lata, 5 mies. temu #28570
|
Zarezerwowałem na 10 osób na godz. 18, 14 grudnia (sobota)
|
------------
Wygenerowano w 0.29 sekundy