Start
Forum

Welcome,
Guest
|
TOPIC: Gry
Odp: Gry 9 years, 6 months ago #13379
|
No to gramy ! Przywieź na Zjazd Roczny
![]() |
|
Odp: Gry 9 years, 6 months ago #13382
|
Jestem wargamingowcem od 30 lat. Nie mam co prawda (jeszcze) figurek z ACW ale do okresu wojen napoleońskich ponad 1000 sztuk, a do Wojen XVII w. kilka setek. Gdyby ktoś chciał zagrać to służę figurami, przepisami i miejscem do gry
![]() Zainteresowani walkami z okresu II WW znajdą poradę u Rafiego. |
|
Odp: Gry 9 years, 6 months ago #13399
|
Wiemy, wiemy, Paul
![]() W najbliższych dniach z Darkiem K. (Paul powinien wiedzieć o kogo chodzi) będziemy testować zasady skirmishu na Dzikim Zachodzie (coś w stylu Necromundy czy Mordheimu). Darek już zamówił trochę modeli. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Gry 9 years, 6 months ago #13473
|
|
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Re: Gry 9 years, 6 months ago #13552
|
Jak skirmishe to wypadało by Państwu draństwu polecić nasz produkt krajowy czyli Umbra Turris ..... po krótce - za 150 pln można już calkiem fajnie pograć. Figurki (rzeźba oraz odlewanie) wykonane przez twórców zasad, całkiem full produkt krajowy. Nie ma rozbudowanych zasad kampanii jak w Mordheim czy Neuroshimie (były plany aczkolwiek ..... zamarzły), za to nie mamy band jakoś jedno rasowych, można wystawiać typową drużynkę jak ze starych dobrych RPGów (np Kryształki Czasu) - wielorasową
![]() Link do sklepu także podam ino prosze mnie nie oskarżać o naciąganie, po prostu w sklepie internetowym można obczaić figurki .... Link do sklepu No i na koniec - garść mini kampanii, które spisałem mając więcej czasu wolnego niż aktualnie ...... Scenariusze |
The following user(s) said Thank You: Smednir
|
Odp: Re: Gry 9 years, 6 months ago #13553
|
Coś podobnego?! Wielebny jest z "naszych"!
![]() Kryształki, Mordheim, Neuroshima... ![]() |
------------
Odp: Gry 9 years, 6 months ago #13572
|
Zapraszamy Wielebny na Zjazd Roczny w styczniu. Będzie miło poznać Cię osobiście
|
|
Odp: Gry 9 years, 6 months ago #13583
|
Swego czasu kumpel mnie namawiał do Umbry, nie wiem jednak czy po śmierci mojej ukochanej Konfrontacji jestem gotów wrócić do fantasy. Kusi mnie teraz strasznie Dystopian Legions.
Smednirze, koniecznie musisz wejść na bloga Wielebnego! |
|
Odp: Gry 9 years, 6 months ago #13596
|
Wielebny, koniecznie musisz przyjechać
![]() Bloga? Jakiego bloga? ![]() |
------------
Re: Gry 9 years, 6 months ago #13601
|
Bardzo bardzo chętnie .... monitoruję temat zjazdu rocznego. Jak na razie widzę pewną przeszkodą natury moralnej. 34 lata temu w zimę stulecia, dokładnie między 25 a 27 styczniem - przybyłem. Muszę srogo to przedyskutować z małżonką
![]() bloga bloga ano tak .... może chodzi o tego: Scenariusze lub tego: Takie tam pozdro |
The following user(s) said Thank You: Smednir
|
Odp: Re: Gry 9 years, 6 months ago #13610
|
Rozumiem, że macie w planach odtwarzanie Zimy Stulecia i stąd kolizja terminów?
![]() Już się zabieram za czytanie ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
Last Edit: 9 years, 6 months ago by Smednir.
|
Odp: Re: Gry 9 years, 5 months ago #14187
|
|
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Kargen
|
Odp: Re: Gry 9 years, 5 months ago #14190
|
A za kadrem bateria artylerii mierząca w ten piknik
![]() Potem depesza w stylu "Zabiliśmy biskupa Polka..." ![]() |
|
Odp: Re: Gry 9 years, 4 months ago #15089
|
|
------------
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Smednir.
|
Odp: Re: Gry 8 years, 4 months ago #19679
|
dragonus.pl/pl/p/Lewis-Clark-edycja-polska-PRZEDSPRZEDAZ/4923
Jakby nie było, to kawał "naszej" historii... ![]() |
------------
Time to create page: 0.27 seconds