Start
Forum

Welcome,
Guest
|
Używki z US - dla CSA i USA
(1 viewing) (1) Guest
TOPIC: Używki z US - dla CSA i USA
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 4 months, 1 week ago #29161
|
eee... To kapiszonownik też się rozszedł? Nie zdążyłam...?
![]() |
Oh, yes, I am a Southern girl,
And glory in the name! Hurrah! Hurrah! For the sunny South so dear! Three cheers for the homespun dress The Southern ladies wear! ![]() |
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 4 months, 1 week ago #29164
|
Poszło wszystko w ciągu tygodnia.
Liczę na kolejne dostawy. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Madeline
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 2 months, 1 week ago #29280
|
Ponieważ się nie znam, to się wypowiem
![]() ![]() |
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 2 months, 1 week ago #29281
|
Zgadza się. Flagi, szczególnie z Krzyżem Św. Andrzeja trzeba nabywać, póki jeszcze są do kupienia...
Mając na uwadze że Steam, Amazon, Walmart i inni wycofali się ze sprzedaży, wszystko idzie w kierunku jeszcze większego zidiocenia. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 2 months, 1 week ago #29282
|
Na allegro nie brak w różnych wersjach, z dywanem włącznie
![]() |
Lincoln's Life or a Tiger's Death
"I lay ten dollars down, And bet them every one, Thal every time we have a fight, The Yankees they will run."
The following user(s) said Thank You: REZee
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 1 month, 3 weeks ago #29305
|
Czołem
To może tak nie bardzo związane z tematem, ale w KWIETNIU zamówiłem sobie spodnie w Wambaugh&White. Napisałem do nich ze trzy maile i odpowiedź ciągle ta sama, zamówienie w trakcie realizacji. Może mają dużo zamówień, nie wiem. Ale jakby ktoś chciał coś od nich na sezon 2021 to radziłbym się pospieszyć i zamawiać TERAZ. |
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 1 month, 3 weeks ago #29306
|
Walter White wrote:
Czołem To może tak nie bardzo związane z tematem, ale w KWIETNIU zamówiłem sobie spodnie w Wambaugh&White. Napisałem do nich ze trzy maile i odpowiedź ciągle ta sama, zamówienie w trakcie realizacji. Może mają dużo zamówień, nie wiem. Ale jakby ktoś chciał coś od nich na sezon 2021 to radziłbym się pospieszyć i zamawiać TERAZ. Może dlatego: „Today our company consists of two full-time workers (!) and about a half dozen smaller individual businesses who provide items to us such as civilian shirts, caps”. Biorąc pod uwage jak przekonali zainteresowanych, że są unikalni i jedyni koszerni, to w dwie osoby nie ogarną zamówień z jednego stanu, a co dopiero z jednej planety. Fakt, że to ciężko niepoważne. Może opisz to na ich stronie na FB, to obawiajac sie spadku zamówień ruszą d.? |
It’s not really about North and South
It’s about red, white and blue I’ll fight beside any Yankee man If he feels like I do |
Time to create page: 0.27 seconds