Start
Forum

Welcome,
Guest
|
Używki z US - dla CSA i USA
(1 viewing) (1) Guest
TOPIC: Używki z US - dla CSA i USA
Używki z US - dla CSA i USA 8 months, 1 week ago #28817
|
Pisałem o tym w innym wątku, myślę, że warto założyć nowy.
Rozesłałem maila do kilku grup, obiecali pomóc. Poniżej będę zamieszczał oferty i propozycje sprzedaży. Jeżeli jakieś zdjęcia będę nieostre, dawajcie znać, będę przesyłał bezpośrednie maile. John z Gettyburga zadeklarował się, że jako pośrednik może wszystko (?) zebrać u siebie i nam przesłać. Ma to oczywiście sens, bo koszty przesyłki są bardzo wysokie. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: REZee
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months, 1 week ago #28820
|
Here are the items I have for sale (photos are attached) (sizes are in inches):
1. Early war Confederate commutation-style jacket, chest size 38. Jean cloth, lined in black. Good condition. Has 1st Sergeant's insignia sewn on. Has 8 "Block I" buttons on front and 2 small "Block I" buttons on functioning epaulettes. Has 1 inside pocket. Is fully lined in cotton. Has hand sewn buttonholes, and all visible seams are hand sewn. Asking price is $ 50. 2. North Carolina-style Confederate jacket. Jean cloth (grey satinette). Good condition. Chest size 38. Has 6 "Script I" buttons. Has hand sewn buttonholes and all visible seams are hand sewn. Is fully lined in cotton. Has corporal insignia sewn on. Has 2 inside pockets. Asking price is $ 50. 3. Confederate frock coat made from jean cloth. In new condition. Chest size 38. Has a dark blue collar. Has 9 Federal eagle buttons on the front and 2 on the back. Has hand sewn buttonholes. All visible seams are hand sewn. Fully lined in cotton. Has 1 inside pocket. Asking $ 100. 4. Trousers, jean cloth, light gray. Soiled from campaign use, but in good condition otherwise. Size 34 waist, 30 inseam. Has hand sewn buttonholes. All visible seams are hand sewn. Has 2 "mule-ear" pockets in front. A button has been added to the pockets to close them securely. Has a buckle adjustment in back. Comes with correctly made suspenders. Asking $ 60. 5. Trousers, jean cloth, gray. Size 34 waist, 30 inseam. Good condition. Has hand sewn buttonholes. All visible seams are hand sewn. Has 2 "mule-ear" pockets in front. Has a buckle adjustment in back. Asking $ 50. I will also have to add the cost of shipping the items. If you purchase them I will box them up, take the box to the United States Post Office, and ask them to give me the cost of shipping them to your address. Let me know if you want the items. No problem if you don't. Zdjęcia poniżej. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months, 1 week ago #28821
|
|
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Re: Używki z US - dla CSA i USA 8 months, 1 week ago #28823
|
Smednirze, przekleiłem posta na facebooku
![]() Szkoda, że nie ma nic w moim rozmiarze ![]() |
I'm from South!
I don't care how they do it up in north! |
Odp: Re: Używki z US - dla CSA i USA 8 months, 1 week ago #28824
|
tak szkoda nie dla mnie te rozmiary może jakieś 20 kg temu to tak
![]() no ale czekamy na następne ![]() |
|
Odp: Re: Używki z US - dla CSA i USA 8 months, 1 week ago #28825
|
Spokojnie Panowie, mam nadzieję, że niebawem pojawią się kolejne oferty.
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, dawajcie znać. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Kagan
|
Odp: Re: Używki z US - dla CSA i USA 8 months ago #28829
|
Jutro kolejne oferty
![]() |
------------
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months ago #28831
|
A jakieś nakrycia głowy się znajdą? ????
|
Non nobis sed pro patria
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months ago #28833
|
|
------------
Last Edit: 8 months ago by Smednir.
The following user(s) said Thank You: Pete W. Gordon
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months ago #28836
|
Obwód mej głowy to : 58 cm.
Optowałbym za kepi ![]() |
Non nobis sed pro patria
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months ago #28837
|
Mądry człowiek...
Jeszcze mi powiedz jakiego koloru? ![]() |
------------
The following user(s) said Thank You: Walter White
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months ago #28838
|
Kolor ma być rebski
![]() |
Non nobis sed pro patria
The following user(s) said Thank You: Słodki
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 8 months ago #28841
|
Czyli na mądra, konfederacką głowę, ok.
Wypytam. ---- Nawiązując do rozmiarów podanych powyżej to: All of the sizes for the items are in inches. I measure chest size by placing a tape measure across the widest part of my chest. I have a 36 inch chest, but always get a larger size when getting reenacting clothes so that I can wear a vest underneath. Hope this helps. Dajcie znać czy ktoś jest zainteresowany. Pilne. |
------------
Last Edit: 8 months ago by Smednir.
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 7 months, 4 weeks ago #28849
|
Świetna oferta.
Zdecydowałem się wziąć, jak będą zainteresowani, będę sprzedawał po kosztach z uwzględnieniem kosztów przesłania. A oto co się pod nią kryje: Union gear: - a trouser (rozumiem, że z szelkami, jak na zdjęciu), - vest, - jacket Confederate gear - 2 x shirt, - jacket total 100$ Pamiętam, że ja swoją kamizelkę 12 lat temu kupowałem za 55$ ![]() Za ile obecnie chodzą, nie mam pojęcia. |
------------
Last Edit: 7 months, 4 weeks ago by Smednir.
|
Odp: Używki z US - dla CSA i USA 7 months, 4 weeks ago #28851
|
Jeśli koszula w czerwoną kratkę będzie na mnie pasować to z chęcią bym ją kupił.
![]() |
Non nobis sed pro patria
|
Time to create page: 0.30 seconds