Start
Forum

Welcome,
Guest
|
Filmy na stronę csaregiment.pl
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Filmy na stronę csaregiment.pl
Filmy na stronę csaregiment.pl 9 years, 9 months ago #1704
|
Czy jest możliwość zrobienia na stronie (nie w forum) działu, podstrony itp coś na kształt Galerii ale dla zamieszczania filmów?
Na forum są w zasadzie dostępne dla "wiedzących" bo reszta raczej nie trafi na nie szukając w wątkach o imprezach. A przy możliwości wsadzenia linku do "jutuba" ale z opisem na stronie, łatwiej komuś z zewnątrz zobaczyć jak to wygląda. Ponieważ filmy "produkujemy" głównie we własnym zakresie chyba tak forma publikacji nie będzie zła. Co Wy na to? |
.
|
Odp: Filmy na stronę csaregiment.pl 9 years, 9 months ago #1712
|
Jestem za. Na naszym Dobroni.pl mamy taki folder "Filmy (Movie)"
![]() Jeśli powstanie taki dział na tym forum, to możecie dołączyć do niego moje filmy. Oczywiście jeśli chcecie ![]() |
|
Odp: Filmy na stronę csaregiment.pl 9 years, 9 months ago #1715
|
Pomysł bardzo dobry.
To pytanie do autora naszej strony, czy jest taka możliwość. Miejmy nadzieję, że tak. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Filmy na stronę csaregiment.pl 9 years, 9 months ago #1739
|
Jest taka możliwość. Trzeba tylko dogadać szczegóły jak ma to wyglądać, no i pozostaje kwestia "repertuaru", czyli musi być przynajmniej kilka filmów na dobry początek.
No i przede wszystkim powstaje pytanie czy jest sens mnożyć byty. Bo jeśli filmy będą tylko z imprez to można zamieścić filmik w relacji z imprezy. |
A la guerre comme à la guerre.
Last Edit: 9 years, 9 months ago by von Munchhausen.
|
Odp: Filmy na stronę csaregiment.pl 9 years, 4 months ago #4578
|
Właśnie przypomniałem sobie temat.
Jestem za osobnym działem i linkiem do filmu w opisie imprezy (tak jak to jest przy galerii). Myślę, ze dla osób nie związanych z nami, a dopiero "przyglądającym" się tematowi, bardziej przystępna jest "filmografia" w osobnym dziale, podstronie, zakładce, czy jak tam się uda to zrobić. Poza tym, może dorobimy się filmu "promocyjnego" vide, te z za Oceanu ![]() |
.
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Greywolf.
|
|
Time to create page: 0.17 seconds