Start
Forum

Welcome,
Guest
|
Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :)
(1 viewing) (1) Guest
TOPIC: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :)
Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #16
|
Kilka podpowiedzi jak forumować miło i przyjemnie.
1. Przy logowaniu konieczne jest podanie imienia i nazwiska. Jak ktoś nie chce nadmiernie się dzielić z Internetem swoimi danymi osobowymi, można sobie potem usunąć nazwisko w Profilu. 2. Avatar ma ważyć do 200kB 3. Nick przy rejestracji musi być przynajmniej 4-literowy. Ale jak ktoś chce mieć krótszy to może go sobie potem wyedytować w Profilu, ew. niech da mi znać to zrobię to z poziomu administratora. 4. Nie ma tutaj prywatnych wiadomości, dlatego warto zostawić w Profilu jakiś namiar na siebie, np. "Informacje o profilu" w polu "tekst osobisty" dać swoje GG albo maila, albo można też to zrobić w polu któregoś z komunikatora. W razie pytań lub wniosków racjonalizatorskich proszę pisać w tym temacie. |
A la guerre comme à la guerre.
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #19
|
W ramach powyższego, a szczególnie pisania. Ponieważ wiem, że zajmuje to sporo czasu, którego nie każdy jest w stanie wygospodarować, ale każdy z oddziału powinien dostać jedną imprezę do opisania, czy to do działu Kalendarium lub do działu Relacje. Oczywiście, wsparcie z naszej strony zapewniamy
![]() To moja propozycja. Jak uważacie? |
.
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #23
|
Pomysł zasadniczo słuszny, chociaż ja bym zachęcał raczej do dzielenia się swoimi wrażeniami z imprez na forum i potem redakcję i montaż tego co powstanie na forum w jedną relację z imprezy, która się znajdzie na stronie.
Oczywiście jeśli ktoś chce sam przygotować relację, albo jakiś artykuł tematyczny to nic nie stoi na przeszkodzie i serdecznie do tego zachęcam ![]() |
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #25
|
Jeśli pomysł Wilka przejdzie, to ja ze swojej strony mogę zrobić opis ostatniego przemarszu (znaczy się patrolu). Tylko do kogo wysłać tekst przed obublikowaniem na forum?
|
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #26
|
Możesz napisać na forum, możesz wysłać mailem do mnie, Greywolfa albo Smednira.
|
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #35
|
Kargen wrote:
Jeśli pomysł Wilka przejdzie, to ja ze swojej strony mogę zrobić opis ostatniego przemarszu (znaczy się patrolu). Tylko do kogo wysłać tekst przed obublikowaniem na forum? Kargenie, Bob się zadeklarował, że coś napisze. Jak masz moce przerobowe, to skontaktuj się z nim i napiszcie coś wspólnie. Zawsze to będzie pełniejsze. Jak będzie gotowe, to wrzucę to również jako "zajawkę" na dobroni.pl. Tak jak notkę o Bronisławowie. |
.
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #37
|
Nie będę zatem Bobowi wchodził w paradę. Następnym razem postaram się coś napisać.
|
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #50
|
mi na nowym forum brakuje opcji "zobacz posty od ostatniej wizyty". Albo jest a ja jej nie widzę.
|
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #52
|
U góry są takie zakładki, m.in. "Ostatnie tematy" i tam wyświetlają się tematy z ostatnimi postami (ale od kiedy to nie wiem). Czy o to Ci chodziło?
|
.
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #54
|
Tak, wiem że jest opcja "Ostatnie tematy", ale ona pokazuje też te sprzed kilku dni, które już czytaliśmy.
Na starym forum było wyraźniej zaznaczone (podświetlone), że post był napisany po naszej wizycie. No, ale nie piszemy aż tyle żeby się nie połapać ![]() |
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #55
|
No tak, to takiej opcji nie ma, albo też jej nie wiedzę
![]() |
.
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #70
|
Kargen wrote:
Jeśli pomysł Wilka przejdzie, to ja ze swojej strony mogę zrobić opis ostatniego przemarszu (znaczy się patrolu). Tylko do kogo wysłać tekst przed obublikowaniem na forum? Jeśli się mogę na coś przydać (bo strzelać jeszcze nie umiem ![]() ![]() |
Oh, yes, I am a Southern girl,
And glory in the name! Hurrah! Hurrah! For the sunny South so dear! Three cheers for the homespun dress The Southern ladies wear! ![]() |
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #84
|
na tamtym forum mam różowy nick a tu wszyscy mają różowe... Dlaczego???
|
Nie nęcą mnie zalety Babin,
Kobieta zdradna-Bierz ją dyabli! Kochanką moją jest karabin i klinga ukochanej szabli. |
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #86
|
Czy na tym forum jest skrzynka PW ?
|
|
Odp: Jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości :) 9 years, 11 months ago #113
|
nie, jedynie maile zostają.
|
|
Time to create page: 0.25 seconds