Start
Forum

Welcome,
Guest
|
Przemeblowanie na stronie www
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Przemeblowanie na stronie www
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27033
|
Jeżeli ktoś nie może to raczej tutaj nie napisze.
|
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27036
|
U mnie wygląda wszystko poprawnie
|
|
Re: Odp: Przemeblowanie na stronie www 2 years, 11 months ago #27310
|
Witam wszystkich!
Jak zapewne zaobserwowaliście (mam nadzieję), ostatnimi czasy nasza strona zaczyna szwankować. Znów uległa atakowi, tym razem bot przyszedł z serwerów sowieckich. Sytuację udało się opanować, ale na pewno nie na długo. To kwestia czasu kiedy sytuacja się powtórzy, a może dojść do sytuacji, że nie uda się jej przywrócić z backupa. Najwyższy czas podjąć się jej generalnego przebudowania, unowocześnienia a tym samym zabezpieczenia. Stosowne kroki już podjąłem. Znajomy informatyk, który pomógł nam ją przywrócić w zeszłym roku (podobnie jak teraz), gotowy jest ją nam przepisać. Oczywiście musimy się liczyć z pewnym wydatkiem. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Gniewosz, Brat Szary
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 2 years, 11 months ago #27316
|
Jak trzeba, to trzeba, nie ma tematu
|
The following user(s) said Thank You: Smednir
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 2 years, 11 months ago #27320
|
Po ile na łeb Smednirze ? Przy takiej liczbie luda powinno być to strawne dla wszystkich . Nawet po odliczeniu " martwych dusz "
![]() |
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 2 years, 11 months ago #27322
|
Wydatki rad poniosę!
|
"When in the ranks of war we stood and faced the deadly hail
Our simple suits of Gray composed our only coats of mail And on those awful hours that marked the bloody battle day In memories we will still be seen a wearin' of the Gray."
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 2 years, 11 months ago #27323
|
Wi Wa Smed !!!!!!!
Wiwat Waleczny Smednir !!!! Kupiłem własnie Kokosza i tego Drugiego, stąd podniosły nastój. |
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 2 years, 11 months ago #27335
|
Czy wiadomo już jak wygląda sprawa zabezpieczenia naszej strony ? Czy najlepsi dostępni specjaliści pracują dzień i noc nad zaawansowanym kodem ochronnym ?
|
|
Re: Odp: Przemeblowanie na stronie www 2 years, 11 months ago #27339
|
Wiadomo.
Pracują dzień i noc! ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Przemeblowanie na stronie www 1 year, 7 months ago #28306
|
Panowie, czy jest jakiś problem techniczny z forum. W wątku o Giżynie tegorocznym ostatni wpis mam widoczny Wielebnego sprzed dwóch miesięcy. Co się stało z pozostałymi postami? Poza tym zdążyłem już zauważyć wpis Gregoriusa po imprezie, a teraz wszystko zniknęło...
Pozdrawiam Janek |
The following user(s) said Thank You: REZee
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 1 year, 7 months ago #28307
|
Komuś się niechcący skasowało. Już przywróciłem.
Mam nadzieję, że teraz jest wszystko widoczne. |
A la guerre comme à la guerre.
Last Edit: 1 year, 7 months ago by von Munchhausen.
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 1 year, 4 months ago #28481
|
|
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Brat Szary
|
|
Time to create page: 0.24 seconds