Start
Forum

Welcome,
Guest
|
Przemeblowanie na stronie www
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Przemeblowanie na stronie www
Przemeblowanie na stronie www 8 years, 6 months ago #11277
|
Jutro, czyli w poniedziałek, będzie miało miejsce małe przemeblowanie na stronie www. Samo forum powinno funkcjonować bez problemów, ale mogą być utrudnienia w dostępie do artykułów na stronie www.
Za wszelkie problemy z góry przepraszam, co złego to nie ja, et cetera, et cetera... ![]() |
A la guerre comme à la guerre.
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 7 years, 4 months ago #18546
|
Coś się popierniczyło? Czy tylko u mnie ...
Siejąc fetyszyzm i odpowiadając na prośby fanów o więcej relacji z Giżyna hmmm wchodzę na stronę główna do www.csaregiment.pl/pl/imprezy/2012/82-gi...-la-19-21102012.html a tu napaćkane ze zdjęciami? |
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 7 years, 4 months ago #18547
|
A no istotnie, coś tu nie gra...
|
Genialna logistyka!
"Trzeba zacisnąć zęby i przetrwać. Położenie się zmieni..." |
Odp: Przemeblowanie na stronie www 7 years, 4 months ago #18548
|
A to zasługa panów redaktorów, którzy wrzucają zdjęcia o identycznych nazwach. Jak jest 5 zdjęć o nazwie aaa.jpg to system glupieje
![]() |
The following user(s) said Thank You: Smednir
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 7 years, 4 months ago #18565
|
Też to zauważyłem. Bije się w pierś, bo głównym winowajcą jestem ja.
Obiecuję na przyszłość poprawę... ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Przemeblowanie na stronie www 7 years, 3 months ago #18994
|
Jutro, tj. 26XI w godzinach od 8 do 20 na stronie głównej i forum będzie miała miejsce inwentaryzacja
![]() W związku z powyższym zaistnieją pewne problemy techniczne związane z uprawnieniami kont użytkowników. Za wynikłe problemy techniczne przepraszamy. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Przemeblowanie na stronie www 4 years, 11 months ago #25119
|
W Artykułach musimy rozbudować listę kategorii Imprez o rok 2016.
|
------------
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27020
|
Wydaje się że wszystko wróciło do normy.
Wczoraj znów był mały backup, tym razem bardziej aktualny niż wcześniej (sprzed 4 miesięcy), dlatego wpisy z ostatnich dni znowu przepadły. Pewnie nie wszyscy mieli okazję czytać moje ostatnie posty, w każdym razie otrzymałem wiarogodną informacje na temat tego co się wydarzyło w zeszłym tygodniu. Więcej kiedy się spotkamy. Przywrócenie strony nie było tanie ani łatwe. Najważniejsze że sytuacja została opanowana. Obecnie musimy pomyśleć o zabezpieczeniu strony, ew. jej modernizacji. Na dniach postaram się przedstawić pewne propozycje. Póki co proszę o informacje, czy wszyscy widzicie forum, czy nie otrzymujecie komunikatów błędów itd. |
------------
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27023
|
Smednir wrote:
Obecnie musimy pomyśleć o zabezpieczeniu strony, ew. jej modernizacji. Na dniach postaram się przedstawić pewne propozycje. Jedno drugie (czyli zabezpieczenie i modernizacja) jest ze sobą ściśle powiązane. Jak widać po ostatnich przygodach sprawa jest bardzo pilna. |
Last Edit: 3 years, 4 months ago by von Munchhausen.
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27025
|
Widzę stronę, chyba wszystko ok. Komu trzeba płacić i ile ? Gratulacje za dobra robotę
![]() |
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27026
|
Widzę
![]() |
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27029
|
Widzę forum i nie zgłaszam zastrzeżeń, po za uprzednim że przeglądarka ostrzega iż logowanie nie jest zabezpieczone.
|
|
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27030
|
Pracuję nad tym.
Dzięki! |
------------
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27031
|
Ponawiam pytanie: czy wszyscy bez najmniejszych problemów mogą korzystać z naszej strony i forum?
|
------------
Odp: Przemeblowanie na stronie www 3 years, 4 months ago #27032
|
Nie wnoszę uwag i zastrzeżeń
![]() |
Non nobis sed pro patria
|
|
Time to create page: 0.39 seconds