Start
Forum

Welcome,
Guest
|
TOPIC: Zjazd Roczny 2020
Odp: Zjazd Roczny 2020 11 months, 2 weeks ago #28697
|
Z Kaganem przetestujemy łącze, później postaramy się jakoś umówić...
![]() Myślę, że kwestia kilku dni i jakoś się 'zobaczymy' ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Kagan
|
Odp: Zjazd Roczny 2020 11 months, 1 week ago #28698
|
Przed chwilką testowaliśmy z Kaganem wideokonferencję przez Skype, działa
![]() Poniżej przesyłam propozycje "spotkania". Napiszcie kiedy Wam pasuje, ew. zaproponujcie własny termin. - czwartek, godz. 18 - piątek, godz. 18 - sobota, godz. 17. Wyślijcie mi proszę swoje adresy mailowe żebym mógł do Was wysłać zaproszenie. |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Kagan
|
Odp: Zjazd Roczny 2020 11 months, 1 week ago #28699
|
Widzę że zainteresowanie marne... Póki co jedyni chętni to Pete i Kagan.
No cóż... Jak będziecie chcieli się "spotkać", dajcie znać. |
------------
Last Edit: 11 months, 1 week ago by Smednir.
The following user(s) said Thank You: Pete W. Gordon
|
Re: Zjazd Roczny 2020 11 months, 1 week ago #28700
|
Już jestem! Mimo kwarantanny pracuhe normalnie, tylko z domu i ostatnio mam chaos
![]() Jestem BARDZO chętny na zgadanie się na Skype ![]() Może być dziś, jutro, w tygodniu po 18 Mail: mikolaj.kamieniecki@gmail.com |
I'm from South!
I don't care how they do it up in north! |
Odp: Zjazd Roczny 2020 11 months, 1 week ago #28701
|
Pasuje mi możne być dziś, jutro
![]() mail: pan.bo@wp.pl a możemy na jakimś innym komunikatorze np. whatsApp lub Messenger ? |
Last Edit: 11 months, 1 week ago by Krakers.
The following user(s) said Thank You: Cooker
|
Odp: Zjazd Roczny 2020 11 months ago #28702
|
Mój Norton , zablokował mi dostęp do strony. Mogę tylko z telefonu. Pozdrowienia
|
|
Odp: Zjazd Roczny 2020 10 months, 4 weeks ago #28703
|
Jeśli chodzi o wiedokonferencję czy o czat głosowy to serdecznie zapraszam na Discord. Aplikację można pobrać lub używać jej w przeglądarce. Kamerek nie ma natomiast możemy sobie swobodnie pogadać jeśli najdzie nas taka ochota. Podsyłam linka z zaproszeniem na kanał.
discord.gg/qUAMr4s |
|
Odp: Zjazd Roczny 2020 10 months, 3 weeks ago #28704
|
Zapraszamy wszystkich chętnych, whajjących się oraz nieufnych ... mnie się udało zalogować tak więc to nie jest duży problem.
Pozdrawiam |
Last Edit: 10 months, 3 weeks ago by Kagan.
|
Odp: Zjazd Roczny 2020 10 months, 3 weeks ago #28706
|
Spróbowałem tego discorda i przekonuje mnie, że mòj email nie istnieje. Nie wiem, co z tym robić
|
|
Time to create page: 0.22 seconds