Start
Forum

Welcome,
Guest
|
TOPIC: Życzenia
Odp: Życzenia 8 years, 1 month ago #15413
|
O rany, wielkie dzięki za życzenia i za pamięć! Toście mnie zaskoczyli.
No tak, wiem, stary jestem, zrzędliwy się robię, i zaczynam się staczać. Wybaczcie, ze tak późno zabrałem głos, ale z Peterem szlajałem się po nieczynnych, dziecięcych szpitalach psychiatrycznych, takie hobby na boku ![]() Jeszcze raz baaardzo dziękuję! ![]() A i ja bym chciał przy okazji złożyć naszym Damom życzenia sukcesów, zdrowia i pomyślnośc! ![]() |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne...
The following user(s) said Thank You: Madeline
|
Odp: Życzenia 8 years, 1 month ago #15416
|
Dzięki Piotrze! Serdecznie!
![]() ps. No, w końcu znalazł się jakiś gentleman w tym towarzystwie ![]() ![]() |
Oh, yes, I am a Southern girl,
And glory in the name! Hurrah! Hurrah! For the sunny South so dear! Three cheers for the homespun dress The Southern ladies wear! ![]() |
Odp: Życzenia 8 years ago #15810
|
Z okazji Świąt, chciałbym Wam życzyć, Niebieskim i Szarym, rekrutom i żołnierzom, bez względu na status w grupie, zdrowych, spokojnych świąt w domowym zaciszu, spędzonych z rodziną i przyjaciółmi.
I miejmy nadzieję, że do przyszłego weekendu śnieg ustąpi... |
------------
Murzyn (Abraham Lincoln) do Anioła podczas mycia schodów: - Kapitalista! Pan żyjesz z wyzysku szaroczarnego luda! - A czy pan wie, że Polacy pod Grunwaldem walczyli o wolność naszą i waszą? - No, ne... |
Odp: Życzenia 8 years ago #15811
|
Wesolych Swiat! Zaraz idziemy swiecic jajka. Za oknem snieg i lód.....
|
Last Edit: 8 years ago by zeta.
|
Odp: Życzenia 8 years ago #15812
|
Radości i zdrowia na czas Wielkanocy i na cały rok dla Wszystkich.
I wiosny... Oby jeszcze w tym roku;) |
|
Odp: Życzenia 8 years ago #15813
|
Panowie i Panie, niewierzącym życzę Wesołych, spokojnych i rodzinnych świąt, a dla wierzących dodaję prawdziwie zmartwychwstałego Chrystusa w waszym życiu !
|
|
Odp: Życzenia 8 years ago #15820
|
Pogodnych pomimo aury Swiat
![]() |
|
Odp: Życzenia 8 years ago #15823
|
Z okazji Świąt Zmartychwstania Pana Naszego również życzę dużo zdrowia, radości i smaczego jajka
![]() |
|
Odp: Życzenia 8 years ago #15826
|
Spokoju, ciepła (rodzinnego, o to za oknem mniejsza) i radości dla wszystkich w te nieoczekiwanie białe Święta!
|
"When in the ranks of war we stood and faced the deadly hail
Our simple suits of Gray composed our only coats of mail And on those awful hours that marked the bloody battle day In memories we will still be seen a wearin' of the Gray." |
Re: Odp: Życzenia 8 years ago #15829
|
Nie jestem zwolennikiem życzeń w wersji elektronicznej żadnego kalibru ... (smsami nabijającymi kabze naszych operatorów wręcz się brzydzę) .....
Więc tak tylko spontanicznie, wbrew swym rytuałom - Zdrowych, zdrowych i zdrowych oraz rodzinnych Świąt ....... i ![]() Mokrego (nie lodowego) dyngusa .... chyba że Królowa Lodu poczy albo Inni - Nadchodzą! |
|
Odp: Re: Odp: Życzenia 8 years ago #15830
|
Zdrowych Radosnych Świąt dla wszystkich braci kompanów!
|
|
Odp: Re: Odp: Życzenia 8 years ago #15835
|
Zdrowych, spokojnych i rodzinnie spędzonych Świąt.
|
.
The following user(s) said Thank You: zeta
|
Odp: Re: Odp: Życzenia 8 years ago #15842
|
Dołączają się do życzeń, spokojnych radosnych i pochodnych świąt Wielkanocnych.
|
Chcesz świata użyć, idź do wojska służyć.
|
Odp: Życzenia 8 years ago #15844
|
Spokojnych Świąt . Ciepełka i jeszcze raz Ciepełka . Nie tylko tego za oknem
![]() |
Robię to, co lubię, lubię to, co robię.
|
Odp: Życzenia 8 years ago #15855
|
Zdrowych spokojnych Świąt i dobrej zabawy przy lepieniu ze śniegu zająca
![]() |
|